top of page

Οδηγίες προς τους ομιλητές

  • Οι παρουσιάσεις θα πρέπει να γίνουν σε σύστημα διαφανειών Powerpoint. Εάν επιθυμείτε τη χρήση κάποιου άλλου συστήματος, επικοινωνήστε με το Οργανωτικό γραφείο Eventure.

  • Η διάρκεια κάθε ομιλίας θα πρέπει να είναι περί τα 25 λεπτά. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

  • Οι ομιλητές καλείσθε όπως στείλετε αναλυτική περίληψη της παρουσίασής σας σε κείμενο word με ελεύθερη δομή και έκταση 1 έως 3 δακτυλογραφημένων σελίδων. Οι περιλήψεις θα δημοσιευθούν στα Πρακτικά του συνεδρίου που θα διανεμηθούν στους συνέδρους και θα χρησιμοποιηθούν αργότερα από την ΕΝ.Ι.Ν. ως εκπαιδευτικό υλικό. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την περίληψή σας στη διεύθυνση email admin@greeknephrologists.gr μέχρι τις 14 Αυγούστου 2024.

  • Οι ομιλητές καλείσθε όπως αποστείλετε προαιρετικά 1-2 κλινικά περιστατικά (case studies) σχετικά με το περιεχόμενο στην ομιλίας σας, με παραδείγματα (πραγματικά ή εικονικά) ασθενών για την επιλογή από το ακροατήριο της πιο ενδεικνυόμενης διαγνωστικής ή θεραπευτικής προσέγγισης μεταξύ 4 επιλογών (multiple choice). Τα κλινικά περιστατικά θα αποσταλλούν στους συνέδρους με μορφή κουίζ πριν το συνέδριο, θα δημοσιευθούν στα Πρακτικά του συνεδρίου, και θα συζητηθούν στα πλαίσια της συζήτησης στο τέλος της παρουσίασής σας. Η διατήρηση της ανωνυμίας των ασθενών είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα κλινικά περιστατικά σας σε κείμενο word στη διεύθυνση email admin@greeknephrologists.gr μέχρι τις 14 Αυγούστου 2024.

  • Το συνέδριο παρέχει τιμητική αμοιβή (honorarium) στους ομιλητές με χορηγό της ομιλίας τους. Παρακαλούμε ενημερώστε το Οργανωτικό γραφείο σε περίπτωση που κάποιος χορηγός ενδιαφέρεται να παρέχει χορηγία για την ομιλία σας ως δορυφορικής διάλεξης. 

  • Οι ομιλητές και οι παρουσιάσεις ενδέχεται να φωτογραφηθούν, ηχογραφηθούν ή βιντεοσκοπηθούν, για χρήση από την ΕΝ.Ι.Ν. ως εκπαιδευτικό υλικό. Παρακαλούμε ενημερώστε το Οργανωτικό γραφείο σε περίπτωση που δεν συναινείτε να χρησιμοποιηθεί το αντίστοιχο υλικό από την παρουσίασή σας.

  • Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της UEMS και του Π.Ι.Σ., στην έναρξη της ομιλίας τους όλοι οι ομιλητές θα πρέπει να δηλώσουν εάν έχουν πιθανά αντικρουόμενα συμφέροντα, όπως έαν έχουν λάβει χορηγίες ή τιμητικές αμοιβές (honoraria) έρευνας ή κλινικής συμβουλευτικής, εάν έχουν συμμετάσχει σε πάνελ ομιλητών χορηγούμενο από φαρμακευτική εταιρεία, εάν είναι μέτοχοι φαρμακευτικής εταιρείας, εάν εργάζονται οι ίδιοι ή η/ο σύζυγός τους σε φαρμακευτική εταιρεία, κ.ο.κ. Παράλειψη παρόμοιας δήλωσης εκλαμβάνεται ως απουσία αντικρουόμενων συμφερόντων.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καθώς και τεχνική υποστήριξη, παρακαλούμε απευθύνεστε στο Οργανωτικό γραφείο Eventure (κυρία Καλαρίτη).

bottom of page